Monthly Archives: December 2012

Добродојдовте во Библиотека Куманово

Ова е официјалноиот сајт на ЈОУ Библиотека Тане Георгиевски – Куманово.
Ќе ве информираме за сите новини, книги и останати услуги кои ги нуди библиотеката.

Прашање за библиотекарот

Вашето име и презиме(задолжително)

Email

Број на членска карта

Прaшање

Топ 10 Наслови

1. Ејми ја нема
2. Педесет нијанси – трилогија
3. Вештица
4. И планините одекнаа
5. Алчност
6. Соголена пред тебе
7. Срце толку бело
8. Јога кучка
9. Скриена во најмрачниот агол
10.Резервен живот