Топ 10 наслови

 1. Игри на гладните
 2. Вештица
 3. Писмото на госпоѓа Вилма
  Јелена
 4. Калуѓерот што го продаде своето ферари
 5. Страници за нашата љубов
 6. 50 нијанси сиво
 7. Жената која чекаше 
  Андреј Макин
 8. Роза за балерината
  Лурлин МекДениел
 9. Линвуд Баркли
  Без збогување
 10. Заточеник на небото 
  Карлос Руиз Зафон