Mерките и препораките од Владата

С О О П Ш Т Е Н И Е
Јавната Општинска установа – Библиотека „Тане Георгиевски“ – Куманово нема да работи до 26 март, применувајќи ја Одлуката на Владата.
Рокот за враќање на книгите на сите читатели, кои што позајмиле книга од Библиотеката ќе биде автоматски продолжен за овој период.
Одлуката стапува на сила веднаш. За сите информации ве молиме да не исконтактирате на тел.бр. 071/ 444-954 или на e mail на библиотеката: biblioteka.kumanovo@gmail.com.
Со почит
Јавната Општинска установа – Библиотека „Тане Георгиевски“ – Куманово

Mерките и препораките од Владата
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)