5 Декември 2017 13:00 Занаетчиски дом - Говорот на телото (Промоција)

5 Декември 2017 13:00 Занаетчиски дом - Говорот на телото (Промоција)

Промоција на првата книга на македонски јазик за говорот на телото. 5 Декември 2017 год. почеток 13:00 Проф.Д-р Зендел Абедин Шехи Локација Занаетчиски дом

Светлинска

Светлинска

Книга на месецот: Потекло - Ден Браун

Книга на месецот: Потекло - Ден Браун

Месец на книгата

Месец на книгата

Посета на училиште

Посета на училиште

\"Час со еден писател\" со писателката Шкодране Дарлишта и актерката Александра Михајловска во ООУ \"Битолски конгрес\" од с.Лопате и ООУ \"Кирил и Методиј\" од с.Романовце.

 

Топ 10 Наслови

1. Ејми ја нема
2. Педесет нијанси – трилогија
3. Вештица
4. И планините одекнаа
5. Алчност
6. Соголена пред тебе
7. Срце толку бело
8. Јога кучка
9. Скриена во најмрачниот агол
10.Резервен живот
6 votes, 3.50 avg. rating (71% score)